Tijd voor coaching
Hoogendam Coaching


welkom wie is wandel coaching aanpak en werkwijze
workshops

professional organizing

contact links

Wie is ...

Ik ben Heleen Hoogendam en heb de opleiding tot coach bij de academie voor coaching gevolgd, onder andere met de ambitie om naast mijn werk als P&O adviseur als zelfstandig coach aan de slag te gaan.

Ik richt mij op wandelcoaching, loopbaancoaching, coachen bij werkstress en ik geef trainingen o.a. op het gebied van effectief en opgeruimd werken, assertiviteit en omgaan met werkdruk.

Wat mij fascineert bij coaching is dat de gecoachte zelf zijn vragen beantwoordt, doordat de coach vooral actief luistert. Samen krijg je inzicht en stap je over drempels. De gecoachte bereikt daardoor zijn/haar doel sneller, beter of makkelijker dan dat iemand dat alleen moet doen. Er is tenslotte altijd wel weer een reden om iets toch maar niet te doen of het nog een keer uit te stellen...

Ik laat mensen tijdens gesprekken ervaren dat ze meer resultaten kunnen halen, succesvoller kunnen zijn en veel meer kwaliteiten hebben dan ze dachten en help ze keuzes te maken zodat er een goede balans ontstaat.
Omdat een coach mensen helpt ontwikkelen, werken ze met meer plezier en gemotiveerd op de juiste plek of worden ze effectiever.

Mijn stijl wordt door anderen getypeerd als: helder, rustig, inlevend, no-nonsense, betrokken en resultaatgericht.
 


Heleen

'Ik heb de overtuiging dat ieder mens en iedere organisatie regelmatig een coach verdient'.


Omdat een coach mensen helpt ontwikkelen, werken ze met meer plezier en gemotiveerd op de juiste plek of worden ze effectiever.